Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τριαντάφυλλα στη λάσπη (NEW ALBUM) 2013 / Download




Θέλουμε να βιώσουμε το ψυχιατρείο αυτής της χώρας με μια διαφορετική ματιά . Να μην γίνουμε και εμείς παρατηρητές της εξαθλίωσης μας. Είμαστε στο βάλτο άλλα το κεφάλι μας είναι ακόμα έξω από τα σκατά …συνεχίζει να τραγουδάει και να ελπίζει. Να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας καθαρή, με ότι μας έχει απομείνει και έχουμε περισώσει να μαχόμαστε καθημερινά  για το όνειρο μας μέχρι να εξαντληθούμε . Πάνω σε αυτή την λογική έγινε αυτό το άλμπουμ. Δώδεκα  νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν μέσα στη καρδία της κρίσης , μέσα από αρκετές ρήξεις ,αναβολές, απογοητεύσεις και εντάσεις κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους και να κυκλοφορήσουν ελεύθερα και δωρεάν στο διαδίκτυο . Υπάρχει αγωνία για το αύριο, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το συγκρότημα ζωντανό και δημιουργικό, ενώ παράλληλα θα κοιτάμε και την καθημερινή επιβίωση μας. Αρκετές φορές νιώθουμε αβοήθητοι  και κουρασμένοι . Χρειαζόμαστε αντοχές για να συνεχίσει αυτή η παρέα ενωμένη να παίζει με την ίδια όρεξη. Υποστηρίξτε αυτή την προσπάθεια γιατι το ‘’Τριαντάφυλλα στη λάσπη ‘’ είναι ένας πέρα για πέρα αληθινός δίσκος και ας ελπίσουμε όχι ο τελευταίος.  Καλή ακρόαση .    



Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν
ολόκληρο το νέο μας δίσκο ''Τριαντάφυλλα στη λάσπη''
η όποιο τραγούδι προτιμάτε εσείς μέσα από το άλμπουμ ξεχωριστά 

Download new album

και από τον παρακάτω σύνδεσμο
Download full new album and artwork

                                                                                                                                                                                                                         

6 σχόλια:

  1. Μακάρι αυτός ο δίσκος να είναι ακόμα πιο επιτυχημένος από τον προηγούμενο. Οι εποχές θα είναι πάντα δύσκολες και αντίξοες, ειδικά για εκείνους που έχουν διαλέξει να ακολουθούν τα όνειρά τους. Η δύναμη για να συνεχίσετε νομίζω ότι βρίσκεται ανάμεσα στους δεσμούς που σας διαπνέουν ως συγκρότημα και στο κοινό σας που σας στηρίζει μέσα από τις συναυλίες σας και με άλλους τρόπους.
    Θα είναι κρίμα να ενδώσετε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, δοκιμασία.
    Συνεχίστε την καλή δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για τον νέο δίσκο. Μπορώ ανεπιφύλακτα να πω ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή! Ήθελα να σας πω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με το download των τραγουδιών. Ενώ μπορώ να ακούσω όλο το δίσκο και κάθε τραγούδι χωριστά, δεν μπορώ να κατεβάσω παρά μόνο δυο κομμάτια (Ρένα και Αναχώρηση), καθώς μόνο σε αυτά υπάρχει επιλογή για download. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατέβασε το απο το παρακάτω σύνδεσμο https://www.dropbox.com/s/vhshtc0lo0a8596/triantafylla_sth_lasph___ta_frouta_tou_dasous.rar

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ, Πόλυ! Το κατέβασα και είναι κορυφαίας ποιότητας. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια παρα πολλα συγχαρητηρια!! Ο δισκος αυτος ειναι απ τα λιγα αυθεντικα δημιουργηματα αυτης της σαπιας εποχης και σας ευχαριστω προσωπικα γι αυτη την προσπαθεια! Ακομα και το γεγονος οτι μπορουμε να το κατεβασουμε δωρεαν δειχνει ποσο αγαπατε αυτο που κανετε και ποσο ειλικρινης ειναι η δουλεια σας γιατι δεν θελετε να προβαλετε κατι ψευτικο αλλα αυτο που πραγματικα ειστε και εκπροσωπειτε.. Καλη συνεχεια και ευχομαι να φτασετε οσο πιο ψηλα γινεται γιατι σας αξιζει! ειστε το μουσικο μελλον αυτης της χωρας και μια μπανταρα που μας κανει περηφανους και μας διασκεδαζει καθε στιγμη σε χαρες λυπες συγκινησεις ερωτες αποτυχιες ολα! Μην σταματησετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή